We zijn vertrokken

Een school staat nooit stil, ook niet wanneer covid-19 op de loer ligt. Na een intensieve periode van afstandsonderwijs en een korte heropstart, zijn wij blij om het nieuwe schooljaar weer live te kunnen beleven! Alle klassen zijn weer voltijds welkom op de basisschool. Ondanks de nodige maatregelen zijn we goed gestart.

De wasbekken van de gemeente komen nog erg goed van pas voor het vele handen wassen. Zo worden er handen gewassen voor en na het buitenspelen, voor en na het eten van fruit of boterhammen en uiteraard na een toiletbezoek! Ook leren we de kinderen bij het toekomen op school en het verlaten van de school om ze nog even te wassen! Nooit hadden ze propere handen dan nu!

De terreinen van S.K.Laar worden benut als extra speelruimte! Zo krijgen de klasbubbels meer ruimte, en kunnen ze mekaar op veilige afstand kruisen en passeren. Onze kinderen genieten van het samenzijn in het groen, en wij genieten van hen bezig te zien!

Ons nieuwe schooljaar staat in het teken van reizen en duurzaamheid. We gaan (virtueel) de wereld rond en vergelijken, ieder op zijn niveau, de verschillende landen en continenten. Samen maken we van onze Pimpernellers duurzame globetrotters! We wensen jullie allen een fijn schooljaar toe!

Deel het bericht